69 dagen - Reisverslag uit Breda, Nederland van Rens Haast - WaarBenJij.nu 69 dagen - Reisverslag uit Breda, Nederland van Rens Haast - WaarBenJij.nu

69 dagen

Door: haasjebiker

Blijf op de hoogte en volg Rens

24 Januari 2011 | Nederland, Breda

Net weer een cm afgekipt van de rolmaat die mijn moeder naast de wereld kaart op de muur heeft bevestigd.NOG 69 CM/DAGEN TE GAAN. Die wereld kaart is het eerste wat je ziet als je tegenwoordig bij ons binnenkomt, trots kan m'n ma dan aan iedereen laten zien wat ik allemaal van plan ben.

Inmiddels al weer veel geregeld, tandarts bezoekje, de nodige spuiten gekregen...yellow fever,hondsdolheid ja je weet maar nooit er zijn namelijk beren in Canada en voor je het weet hebben ze me te pakken Ook de auto gaat de deur uit(iemand interesse?.) Avondjes met DE reisspecialist doorgebracht (Mark van Kaam) dus al met al weer veel opgeschoten en geleerd.

Begint echt te kriebelen nu en houd het bijna niet uit, zeker omdat er elke week wel klanten in de winkel zijn die net terug zijn of binnenkort vertrekken op weg naar weer een geweldige uitdaging/vakantie. zo hebben we chielus-in-the-andes.reismee.nl, frankmekes.nl fietsend door Chili en Argentinie helemaal super toch!!

Maar eerst nog even wintersporten, komend weekend vertrekken we naar naar de top wintersport bestemming Ischgl! geen benen breken maar het motto van Ischgl naleven... RELAX IF YOU CAN.

Voor ik vertrek nog even een feestje bouwen. We doen dit zaterdag 2 april omdat mijn verjaardag dit jaar met carnaval valt en ik dan druk bezig ben met de tocht der tochten(carnavals optocht in Bavel) ja we doen weer mee!
dus heb je zin in een afscheid/verjaardagsparty 2 april in Bavel.

Grtz Rens

• 24 Januari 2011 - 12:16

Bart:

Leuk verslagje Rens!
    C U @Ischgl! :-)

• 24 Januari 2011 - 13:37

Rob Van Der Werf:

Damn, dat gaat al snel. Vliegt voorbij de komende tijd. We zien elkaar snel weer, kerel. Dat je er maar veel van mag gaan genieten. De voorpret is echt cool. Wij zijn er bij op 2 april!!

Renée en Rob

• 24 Januari 2011 - 15:49

Frans Clement:

Nog 69 dagen,.... voor je het weet is het zover, en daarna gaan we rondje quatten toch !

• 24 Januari 2011 - 18:51

Bekky:

hey renske, allemaal leuk zenne, jaja peter zal dit sebiet wel lezen, is even in droomland, jaja nog eventjes he, is niet meer zo lang he, we zien en horen je nog wel tegen dan, groetjes take care!

• 04 Maart 2011 - 17:47

Edwin Jansen:

Super veel succes met je aankomende reis.

Waren de loempia's lekker gister?

Mazll Edwin
    fotostudio76.nl en binnenkort kookstudio76.nl