Reminder - Reisverslag uit Breda, Nederland van Rens Haast - WaarBenJij.nu Reminder - Reisverslag uit Breda, Nederland van Rens Haast - WaarBenJij.nu

Reminder

Door: haasjebiker

Blijf op de hoogte en volg Rens

24 Maart 2011 | Nederland, Breda

waar wanneer en hoe Feesten,

voor wie ik vergeten ben uit te nodigen, wie heeft er zin in een geweldige party?!

zaterdag 2 april

Kanunnikstraat 9
4854KJ
Bavel

Grtz Rens

• 24 Maart 2011 - 20:01

Peter Van Tilburg:

Kannie wachtte tot je vertrekt tot zaterdag, reteP

• 25 Maart 2011 - 12:46

Edwin En Tijs:

vanaf hoelaat?

• 02 April 2011 - 18:07

Janssens Tweewielers:

veel succes en plezier , wij zullen wel werken.

• 03 April 2011 - 16:14

Gerda:

morgen is het zover.
    Heel veel plezier, en alle goeds, ik zal je met spannikng volgen. Dus alles goed vertellen, en denk erom heelhuids terug komen.
    gr. gerda en leo

• 04 April 2011 - 06:18

Helmut Audrey Jasper:

Vandaag is het dan zover! Hopelijk gaat alles goed en gaat het in positieve zin een reis worden om nooit meer te vergeten. Hou je site regelmatig bij, dan weten wij ook hoe het met je gaat, we zullen je zeker volgen. Heel veel succes en hou ons op de hoogte!

• 04 April 2011 - 07:36

Maurits:

Het ga je goed op deze lange reis. Ik wens je alle plezier toe en hoop dat je veel positiefs op je pad komt. In gedachten reizen we met je mee en via je reisverslagen kunnen we je blijven volgen. Kom vooral in goede gezondheid terug, verrijkt met vele verhalen, fantastische ervaringen en herinneringen.
    Solong en bon voyage, De Bikeprins

• 05 April 2011 - 11:14

Roger:

Hey pikkestein.......enneh kan je nog vodcaflessen zien...Wwwwhaaaaa. Hoe gaat ie...kdeng-kdeng..kdeng-kdeng...oehhooeeeehh!!! Hou je in de gaten gozert....