Russen - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Rens Haast - WaarBenJij.nu Russen - Reisverslag uit Moskou, Rusland van Rens Haast - WaarBenJij.nu

Russen

Door: haasjebiker

Blijf op de hoogte en volg Rens

06 April 2011 | Rusland, Moskou

Wat een volk die Russen,

Na te zijn opgehaald op het vliegveld door een te luxe taxi (Lada type rammelbak)mooi op tijd aangekomen bij m'n hostel midden in het centrum. Hier hebben we een meeting met onze honcho en ontvangen we onze tickets voor de vodkatrain.

Onze honcho neemt ons meteen mee op pad.Sommige van ons hebben al de helen dag gereisd of rondgelopen in de stad dus tot 's avonds laat de stad!!! betalen ze nu de tol voor, Thomas ligt al 2 dagen te slapen met z'n voeten omhoog vol met blaren!!!

Dinsdag de 2e dag bezoek aan de hermitage, wat een luxe goud fluweel en dure kunst. Onze gids gaat steeds bedroefder kijken. in Rusland is het zo dat 10% zo'n 90% van al het geld heeft. Hij zal nooit deze luxe kennen. Het is waarschijnlijk daarom dat veel russen nors kijken en weinig lachen. Wat hebben wij het toch GOED!!

Nu weer positief vanavond stappen we op de trein jihaaaa!!! richting moskou en verder richting mongolie word genieten!

Volgende keer meer inhoud als ik een paar dagen verder ben en meer heb meegemaakt.

Grtz Rens

• 06 April 2011 - 08:51

Michiel Valster:

Veel plezier !!! Maak er een mooie reis van ... ik heb geen klagen, maareehhhh .... ben wel een beetje jaloers !!! ha ha ha ;o)

• 06 April 2011 - 09:55

Sarah:

Goed om te lezen dat je goed aan bent gekomen en dat de worldtour goed is begonnen!

Have fun en tot je volgende bericht!

• 06 April 2011 - 11:19

Muriel:

We kijken er naar uit!

• 06 April 2011 - 16:36

Joantje:

Geniet ervan Renske,,niet teveel vodka hè ,, groetjes tot de volgende

• 06 April 2011 - 19:16

Milou:

Heel veel plezier en geniet van al het moois!! Ik ben benieuwd naar je volgende verhalen! Groetjes

• 06 April 2011 - 19:32

Peter Van Tilburg:

Veel plezier op de trein, ga zo door.

Grtz Retep

• 06 April 2011 - 20:02

Gerda:

Dat wist je toch al dat we het hier goed hebben, fijn dat je goed bent aangekomen.
    gr, gerda

• 06 April 2011 - 20:11

WTR:

Hee Kerel,

Veel plezier daaroo hé... kedeggedeng, kedeggedeng.....

• 08 April 2011 - 09:19

Saskia:

• 08 April 2011 - 09:36

Saskia:

Kus!

• 09 April 2011 - 11:01

Jeroen:

Haasje!
    Let's get loooos! Ik ben benieuwd naar je ervaringen in de beruchte Vodka train!

grt, Jeroen

• 10 April 2011 - 10:12

Frank:

Potverdorie. Je bent al weg.... Hoop dat je veel mooie dingen te zien krijgt. De waardering dat wij het hier zo goed hebben herken ik van mijn reizen. Als je een half jaar verder bent zal je merken dat het heerlijk is om weer terug te keren naar het vertrouwde Nederland. Heel veel succes en pas goed op jezelf. Ga je volgen kerel.. Hoop dat je veel schrijft!!!

• 11 April 2011 - 08:18

Roger:

Heej gozerttttt.....hoe gaat ie, alles kits?? Al bizarre dingen meegemaakt?? Hoop dat je het ontzettend naar je zin hebt!!! Grtjs van van ons....

• 11 April 2011 - 19:07

Mirro:

Dat die Russen nors en vervelend zijn, wist ik allang... Harrie is een kwart Rus, maar dat is genoeg om hem strontvervelend te laten zijn... Hij lacht nooit.

Verder alles goed daaro? Geniet van alles om je heen en tot sinas weer!

Groetjes Mirro

• 11 April 2011 - 19:10

Harrie:

Russen nors? Weinig lachen? Ik ben een kwart Rus, en al zeg ik het zelf, gastvrijere mensen bestaan niet. En ik ben eigenlijk een soort kwart-Russische versie van Wouter, zo vaak lach ik.

We zien je volgende week wel weer ;-)

Groeten,
    Harrie Hapkar

• 12 April 2011 - 11:12

Huub Verhoeven :

Hoi Rens
    Leuk te horen dat het je goed gaat. We wensen je nog een hele goede reis verder en veel reisplezier.

• 12 April 2011 - 17:26

Janen Josée:

Hey Rens, wij zijn je ook aan het volgen op het net!
    groetjes Jan en Josée